Snuffelochtend en open dagen

Proef de sfeer

De Theo Thijssenschool is een openbare basisschool. Het is een samenleving in het klein. We gaan uit van respect voor ieders mening en gebruiken de diversiteit om van elkaar te leren. Ieder kind is uniek en heeft een eigen aanleg en leertempo. Hier sluiten we bij aan door onderwijs te bieden dat past bij ieder kind.

Om kennis te maken met de kleutergroepen worden er in een schooljaar een aantal Snuffelochtenden georganiseerd.

In verband met de Coronacrisis zijn de Snuffelochtenden afgelast. Er zijn ouders die misschien toch een school zoeken op dit moment. Daarom organiseren we voor kleine groepjes ouders informatieavonden. We kunnen dan op een veilige manier informatie over de school geven.
De eerste informatieavond word georganiseerd op woensdag 27 mei om 19.30 uur. U moet zich aanmelden voor deze avond zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er niet teveel ouders tegelijk in de school zullen zijn.
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar a.vanzoelen@stichtingklasse.nl
De volgende informatieavond is op woensdag 10 juni.

De data voor de snuffelochtenden 2019-2020:
  • woensdag 9 oktober
  • dinsdag 26 november
  • donderdag 30 januari
  • dinsdag 24 maart
  • donderdag 28 mei
Een snuffelochtend begint om 9.00 uur en duurt tot 10.30 uur.
Om 9.00 uur starten de kleuters met een kringactiviteit daarna gaan ze spelen en  werken. Uw kind kan meedoen in de klas. U zelf kunt kijken in de klas en er is tijd voor een gesprek met de directie. Leerlingen die al bij ons zijn aangemeld zijn ook van harte welkom om deze ochtend mee te komen spelen en werken.

De open dagen worden op  11 oktober en op 14 februari georganiseerd. De school is op deze dagen open van 8.30 uur-12.00 uur voor alle belangstellenden.

Mocht u vragen hebben of zich aan willen melden voor een Snuffelochtend dan kunt u contact opnemen met de school, 0182-614421 of a.vanzoelen@stichtingklasse.nl