Snuffelochtend

Proef de sfeer

De Theo Thijssenschool is een openbare basisschool. Het is een samenleving in het klein. We gaan uit van respect voor ieders mening en gebruiken de diversiteit om van elkaar te leren. Ieder kind is uniek en heeft een eigen aanleg en leertempo. Hier sluiten we bij aan door onderwijs te bieden dat past bij ieder kind.

Om kennis te maken met de kleutergroepen worden er in een schooljaar een aantal Snuffelochtenden georganiseerd.

De data voor de snuffelochtenden 2018-2019:
  • woensdag 10 oktober
  • donderdag 24 januari
  • woensdag 20 maart
  • dinsdag 21 mei
De snuffelochtend begint om 9.00 uur en duurt tot 10.30 uur.
Om 9.00 uur starten de kleuters met een kringactiviteit daarna gaan ze spelen en  werken. Uw kind kan meedoen in de klas. U zelf kunt kijken in de klas en er is tijd voor een gesprek met de directie. Leerlingen die al bij ons zijn aangemeld zijn ook van harte welkom om deze ochtend mee te komen spelen en werken.

Mocht u vragen hebben of zich aan willen melden dan kunt u contact opnemen met de school, 0182-614421 of
a.vanzoelen@stichtingklasse.nl